Eladó családi ház Velence, Velencefürdő, 56 800 000 Ft

Leírás

GYÖNGYSZEM VELENCÉN!
Velencén, gyönyörű, csendes kertvárosi környezetben, a XII. utcában, 518nm-es telken álló, telken belül körbejárható Br. 72nm
(+ teraszok), tégla építésű, cirkófűtésű, klimatizált családi ház 56,8MFt-os irányáron eladó.

Az ingatlan tehermentes, 1 tulajdonossal, önálló helyrajzi számmal rendelkezik, tulajdoni lapon "kivett lakóház, udvar".

A lakótér rendkívül ideális elrendezésű: az alsó szinten kialakított tágas, világos nappalihoz, az előkert fenyőinek köszönhetően, kellemesen árnyas, közel 17nm-es terasz tartozik. Az ablakkal rendelkező konyha- a mai kor elvárásainak megfelelően- kapcsolódik a nappalihoz, ugyanakkor praktikusan kissé félreeső helyen található; itt kapott helyet a kombi cirkó kazán, melyről a fűtés és a meleg vízellátás üzemel. A beépített konyhabútor az ár részét képezi.

A ház alsó szintjén, az előszobából nyílik a káddal ellátott, ablakos fürdőszoba és egy külön WC.

Az emeletre az előtérből vezet kényelmes lépcsősor; itt három hálószoba található, melyek közül az utcafronti két hálószoba egy közös terasszal is rendelkezik.

A nappali padlóburkolata laminált parketta, minden egyéb helyiség járólappal burkolt. A ház javarészt nyaralónak volt használva, folyamatos karbantartásának eredményeképpen kimondottan jó állapotban van.
A ház alatt található egy kis pince-tároló, de egyéb tárolási lehetőség is adott.

Az ingatlan a '80-as évek elején épült, téglából, a kétezres évek elején teljes körű felújításon esett át, azóta az alsó szint nyílászárói (10 éve) és a cikró kazán (3 éve) lettek kicserélve, illetve az emeleti szobákban található hűtő-fűtő klímák is néhány évesek. A tető zsindellyel fedett.

A kert rendezett: fű, árnyat adó fák, tuják díszítik, térkővel kirakott gépkocsi beállót babérmeggy szegélyezi.
A ház küllemének meghatározó elemei a karbantartott, jó állapotú zsalugáterek, melyek az emeleten karbantartott fa, a földszinten modern, műanyag nyílászárókat árnyékolnak.
Az ingatlan kitűnően alkalmas mind nyaralónak, mind életvitelszerű használatra:
a nyugalom szigete, ugyanakkor a kikapcsolódási lehetőségek tárházát kínálja a környék, melyek autóval 5-10 percen belül elérhetők. Vízi sportokat, biciklizést, kirándulást, kulináris élményeket kedvelők számára igazi paradicsom Velence és a szomszédos Gárdony, valamint Agárd. Arborétum, szabadstrandok, wakeboard-pálya, télen is igénybevehető termálvizes strand/spa (Velence Resort&Spa), bicikliutak, bevásárlási lehetőségek, kávézók, éttermek találhatóak a tó partjához közel.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, hívjon bizalommal!

Családi ház részletei

Ár: 56 800 000 Ft
Méret: 75 négyzetméter
Azonosító: 11387253
Irodai azonosító: 2213
Cím: XII. utca
Városrész: Velencefürdő
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszint + tetőtér
Bútorozott: Nem bútorozott
Egész szobák: 1
Fél szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Padlás
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Térkép