Eladó családi ház Vácduka 100 000 000 Ft

Leírás

137nm, bármire alkalmas szuterénnel!!!!
Pest megyében, Vácdukán, Árpád-korra visszavezethető, rendezett, jól ellátott kis településen, gyönyörű természeti környezetben, könnyen megközelíthető helyen,

720nm-es telken álló, telken belül körbejárható, No. 120,4nm lakóterű, ( +36,17nm garázs, + 15,36terasz), + No. 137nm lakható, vállalkozásnak, műhelynek, szabadidős tevékenységek színtereként használható, 2,85m belmagasságú szuterén szinttel rendelkező, újépítésű családi ház, dupla garázzsal, a legkorszerűbb, legmagasabb műszaki tartalommal ellátva kulcsra készen 100MFt-os áron eladó.
Az ingatlan 98%-os készültségi, a képek által mutatott állapotnál előrehaladottabb állapotban van, átadás 1 hónapon belül is lehetséges.

A ház külső falazata 38-as és 30-as porotherm téglából, 15cm vastag dryvit szigeteléssel, a belső válaszfalak 10cm-es falazótéglából épültek. A tető betoncseréppel fedett, 30cm kőzetgyapot szigeteléssel lett ellátva.

A fűtésről Mitsubishi márkájú hőszivattyú gondoskodik, mely a ház melegvíz ellátására is alkalmas. Jelenleg, ez utóbbi, a gázkazánról üzemel. A hőleadás padlófűtéssel történik; a fürdőszobákban törölközőszárítós radiátor lett felszerelve. A fűtésrendszer alkalmas napelemek fogadásához is.

A nappali és a konyha központi, kazettás klímával hűthető, a három hálószobához külön klímaberendezések tartoznak.

A nyílászárók 4 rétegűek, színezettek, magas minőségűek, elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak.

A ház biztonsági rendszeréhez kiépített riasztó, beltéri kezelőpanellel, ki van építve; a kültéri, 8 éjjellátó kamera felszerelésre az ár részét képezi.
Az utcafrontról közvetlen, automata kapun keresztül jutunk a garázsba, ahol vízvételi lehetőség, radiátor is található, továbbá elektromos autó számára töltőállomás fogadásra a helyszín előkészített.

A garázsból az előszobába léphetünk, melyből kézmosós vendég WC és a lakótér nyílik.
A konyhában egyedi, sok rakodótérrel tervezett, beépített konyhabútor az ár részét képezi, akárcsak a kerámialapos tűzhely és gránit mosogató.
A konyha és a nappali között kényelmes lépcsősor vezet a szuterén szintre, mely kívülről, a hátsó kertrészből külön is megközelíthető.
A nappali közel 47nm, nagy, DNy-i tájolású, jól használható fedett terasz tartozik hozzá. A nappalin keresztül jutunk a ház hátsó részébe, ahol 3 hálószoba (2 közülük gardróbszobával lett kialakítva) és két kádas, WC-vel szerelt, gyönyörű fürdőszoba található. Igényes szaniterek, kitűnő ízléssel választott burkolatok találhatóak a vizesblokkokban; a beltéri ajtók a külső nyílászárókkal és a konyhabútorral, valamint a burkolatokkal is harmonizálnak.
A ház kitűnően megtervezett terei, a kevés felesleges közlekedőnek és a benapozottságnak köszönhetően kellemesek, légies, egyben otthonos hatást keltenek. Jól bútorozható falfelületek, a praktikus megoldások, a nagyvonalúság és a napfény jellemzik az ingatlant.

A belmagasság a szuterén szinten és a lakószinten is 2,85m.

A szuterén szinten található a kazánház, valamint további 3 nagy helyiség, melyek tetszés szerint tovább oszthatóak. Az ingatlan ára tartalmazza az álmennyezet kialakítását.
Függően attól, hogy a megrendelő mire szeretné használni az alagsori részt, mód van arra, hogy további helyiségek legyenek kialakítva válaszfalakkal (moziterem, biliárd/ping-pong asztal, konditerem, szauna, stb.), mindezek külön, az építtető-kivitelezővel történő megállapodás alapján lehetséges.

A jelölt ár tartalmazza a ház utcafontja felől a kovácsoltvas kerítést, a falazóblokkok vakolását, színezését, és a telek szomszédokkal határos kerítéselemeinek (fahatású lemez) felszerelését.
Szintén az ár részét képezi a ház színezése, lábazatának díszített kialakítása.

Iskola, óvoda, orvosi rendelő, közért, buszmegálló néhány perc sétára található.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, hívjon bizalommal! Az ingatlan, előzetes egyeztetést megelőzően, rugalmasan megtekinthető.

Családi ház részletei

Ár: 100 000 000 Ft
Méret: 128 négyzetméter
Azonosító: 11224753
Irodai azonosító: 0007
Telek: 720 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Hőszivattyú
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: Új építésű
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Padlás
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz
  • Medence